top of page

Wat anderen zeggen.....

 

"Christa, ik wil je nogmaals bedanken voor de goede begeleiding.

Ik voel me zo bevrijd van al die heftige emoties en kan nu weer verder.

 Er is weer ruimte in mijn hoofd en rust in mijn lijf. Ik houd me nu bezig met leuke dingen en voel me een stuk prettiger en ontspannender. Alles gaat nu een stuk makkelijker en daar word ik weer een blij mens van en ben ik voor mijn   omgeving ook weer een leuker mens.

 Voor nu kan ik met mijzelf aan de slag en wil ik je heel hartelijk bedanken voor deze heftige maar mooie ervaring die mij in 2 uur tijd zoveel ruimte en vrijheid heeft gegeven. Mocht ik in de toekomst vast lopen dan weet ik je te vinden!

 Dank je wel!"

 Marleen van Dijk

 

  

 

Black%20Desk%20Lamp%202_edited.png

Ik voel me een stuk ontspannener in mijn werk. Waar ik eerst dingen erg persoonlijk nam en me daar dagen rot over voelde, kan ik nu veel beter bij mezelf blijven in de communicatie met anderen. Ik heb de regie terug over mijn leven.

                                                                               anoniem

Ben me bewust geworden van alle overtuigingen die ervoor zorgden dat ik altijd maar over mijn grenzen ging om alles te doen voor de patiënt. Overtuigingen die ervoor zorgden dat ik mezelf minder belangrijk vond,  dat ik geen nee kon zeggen tegen collega's ook wanneer ik er echt geen werk bij kon hebben. Pleasen van een ander was ik heel goed in.

Nu begrijp ik waar die overtuigingen vandaan kwamen en het lukt me ook veel beter om mijn grenzen aan te voelen en aan te geven.

                                                                                  

                                                                                          M.B.

bottom of page