top of page

 Een zorgverlener in balans heeft meer ruimte om een goede zorgverlener te zijn.

Wat is PMA?

Voel jij je vaak onzeker, geïrriteerd of uitgeblust? Op wat voor momenten heb je hier last van? Via de PMA vraagmethodiek ga je op zoek naar de trigger in het heden en vanuit hier kijk je welke ervaringen/gebeurtenissen in jouw leven er nu nog voor zorgen dat jij niet het leven kan leiden dat je graag zou willen.

 

Door naar deze ervaringen/gebeurtenissen te kijken "reset" je deze eigenlijk  en zorg je ervoor dat het niet meer je huidige leven belemmert. Meer weten? Download het e-book hieronder of kijk op de site van www.pmaminded.nl of www.pmainstitute.nl. En natuurlijk mag je mij ook een berichtje sturen met jouw vraag.

PMA is de vraagmethodiek die logischerwijs voortkomt uit hoe ons brein werkt en alles verwerkt. Joop Korthuis is de grondlegger van deze methodiek en heeft de werking van het brein beschreven in het boek The Unified Brain Model.

De PMA vraagmethodiek staat uitgebreid beschreven in het boek Innerlijke Macht. Heel kort uitgelegd, de PMA methodiek werkt altijd vanuit de belemmeringen in het nu.

IMG_0331.JPG

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

knoop

De effectieve PMA vragen methode helpt je om weer meer energie te krijgen. En niet onbelangrijk, je krijgt inzicht in hoe je je gedraagt en waarom je dat op die manier doet. Doordat je jezelf beter begrijpt kun je beter voor jezelf opkomen, je grenzen bewaken en houd je meer energie over.  Je bent simpelweg beter in balans, dat voelt fijn en helpt herhaling van je problemen voorkomen.

Wanneer kies je voor PMA?

Is de dag doorkomen moeilijk? Kost werken meer energie dan het oplevert? Geeft dat energiegebrek problemen op psychisch, lichamelijk, privé en/of zakelijk vlak? Een goede eerste stap naar de oplossing van je probleem is een afspraak maken voor een gratis intakegesprek om te bespreken wat de Progressive Mental Alignment methode voor jouw kan betekenen.

 

bottom of page