top of page

 Een zorgverlener in balans heeft meer ruimte om een goede zorgverlener te zijn.

Stress en burn-out klachten.

Stress en burn-out klachten komen vaak voor. Jammer genoeg komen ze bij bepaalde beroepsgroepen zoals de gezondheidszorg vaker voor.

Psychische en lichamelijke klachten die passen bij een (bijna) burn-out kunnen het functioneren zowel op de werkvloer als privé behoorlijk belemmeren. Klachten zoals geen energie hebben, nergens meer toe komen, vermoeidheid, prikkelbaar zijn, het gevoel hebben niks meer zo goed te kunnen als je eigenlijk zou willen. De passie voor je werk is minder of misschien wel helemaal weg. Het gevoel dat je faalt, het allemaal niet meer onder controle hebt en misschien hierdoor wel schaamt.

Dit alles kan je goed dwars zitten.

IMG_0331.JPG
knoop

Wanneer kies ik voor PMA?

Is de dag doorkomen moeilijk? Kost werken meer energie dan het oplevert? Geeft dat energiegebrek problemen op psychisch, lichamelijk, privé en/of zakelijk vlak? Een afspraak maken voor een gratis intakegesprek om te bespreken wat de Progressive Mental Alignment methode voor jouw kan betekenen is dan een heel goede eerste stap naar de oplossing van dit probleem.

Tijdens een PMA sessie maakt ik gebruik van de PMA-vragenmethode. Daardoor kom je uit bij ervaringen uit het verleden die door je brein niet goed zijn verwerkt en hierdoor negatieve invloed hebben op je functioneren in het nu. Door je brein die ervaringen alsnog goed te laten verwerken krijg je meer energie en inzichten in hoe je je gedraagt en waarom je dat op die manier doet. Doordat je jezelf beter begrijpt kun je beter voor jezelf opkomen, je grenzen bewaken en houd je meer energie over.  Wanneer je last hebt van burn-outklachten zijn deze zaken heel belangrijk om ervan af te komen en te zorgen dat het niet meer zover komt.

bottom of page