top of page

Over mij

Christa Bezemer,  progressive mental alignment coach.

Even voorstellen. Mijn naam is Christa Bezemer. Ik ben getrouwd met Jacco en heb 2 inmiddels volwassen kinderen. Vanaf 1989 werk ik in de gezondheidszorg. Ik weet dus uit ervaring hoe mooi maar ook hoe zwaar het werken in de gezondheidszorg kan zijn. Zelf was ik niet veraf van een burn-out en om mij heen heb ik genoeg collega's gezien met stress en/of burn-out klachten. Ik heb gezien en ondervonden hoe groot de impact hiervan op een persoon kan zijn.

Via het boek Innerlijke macht, geschreven door de grondlegger van de PMA methode en het PMA instituut: Joop Korthuis, kwam ik in aanraking met PMA. Hiervan was ik zo onder de indruk dat ik zelf sesssies ben gaan volgen bij een gecertificeerde PMA coach. Deze sessies hebben mij enorm geholpen om van mijn angst, stress en burn-out klachten af te komen. Sindsdien vind ik het fijn om mensen die belemmerd worden in hun functioneren te laten ervaren wat PMA hen kan bieden.

Ik heb de opleiding bij het PMA instituut gevolgd en ben nu gecertificeerd coach. Met behulp van de PMA vragen methode help ik jou je belemmeringen op te sporen en die op te ruimen waardoor de psychische en lichamelijke klachten duidelijk minder worden of helemaal weg gaan  en functioneren op alle vlakken weer een stuk makkelijker wordt.

Christa Bezemer, PMA coach.

Chrsita Bezemer_edited.jpg
contact
bottom of page