top of page

Over mij

Christa Bezemer,  PMA coach.

Even voorstellen. Mijn naam is Christa Bezemer. Ik ben getrouwd met Jacco en heb 2 inmiddels volwassen kinderen en een kleindochtertje. Vanaf 1989 werk ik in de gezondheidszorg als echocardiografiste en heb in die tijd ook veel leerlingen opgeleid en begeleid. Ik weet uit ervaring hoe mooi maar ook hoe zwaar het werken in de gezondheidszorg kan zijn. Zelf was ik niet veraf van een burn-out en om mij heen heb ik genoeg collega's gezien met stress en/of burn-out klachten. Ik heb gezien en ondervonden hoe groot de impact hiervan op een persoon kan zijn.

Door het lezen van het boek Innerlijke Macht, werd me duidelijk wat er te grondslag ligt aan deze problemen. Het heeft me hoop gegeven dat er wel oplossingen zijn. Ik ben sessies gaan volgen bij een coach die de Progressive Mental Alignment methode gebruikt. Ik voel me duidelijk beter, mijn hoop bleek niet ongegrond.

Ik heb de opleiding bij het PMA instituut gevolgd.  Nu ik gecertificeerd coach ben, vind ik het fijn om mensen die belemmerd worden in hun functioneren te laten ervaren wat PMA hen kan bieden. Met behulp van de PMA vragen methode help ik jou je belemmeringen op te sporen en die op te ruimen waardoor de psychische en lichamelijke klachten duidelijk minder worden of helemaal weg gaan.  Functioneren wordt dan op alle vlakken weer een stuk makkelijker. In balans zijn dat gun ik iedereen!

Christa Bezemer, PMA coach.

Chrsita Bezemer_edited.jpg
contact
bottom of page